KONTAKTA MIG HÄR

 

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

Att bowla naken.

anders tempelman

Bowlingball480

En god vän till mig äger att par bowlinghallar utanför London. Han fick ett samtal för ett tag sedan av någon som frågade om möjligheterna att abonnera en av hans anläggningar. Det är inte helt ovanligt att företag eller barnkalas just hyr hela bowlinghallar. Så min kompis kollade bokningsläget och redogjorde för kostnaderna. Mannen i andra änden var positiv och sa sen att han tillhörde en nudistförening. Min kompis förstod inte riktigt vad det hade med saken att göra, men fick sen klart för sig att de ville bowla nakna. Själv kan jag tänka mig att göra mycket saker naken, men att bowla är inte en av dem. Jag tror inte att jag skulle kunna inta det där slutläget, precis när man släpper iväg klotet, utan att känna mig väldigt…….självmedveten är inte rätt ord, men det är det enda jag kommer på just nu. Och kanske var det den mentala bilden av 10 bowlingbanor med människor i enbart strumpor, bowlingskor och krökta positioner, som fick min kompis att vänligt, men bestämt, tacka nej.

Anders Tempelman