KONTAKTA MIG HÄR

 

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

Jodå, tackar som frågar.

anders tempelman

Mountain

-Min yngsta dotter har flyttat till Italien för ett år som utbytesstudent. Hon äter chokladbakelser till frukost, pasta till lunch och tvingas dricka rödvin till middagen varje kväll. Min gissning är att hon kommer att få åka containerbåt hem om ett år och behöva avgiftas. Vår hund dog i somras. Eller dog och dog? Vi avlivade honom och grinar fortfarande när vi tänker på honom. Min äldsta dotter hatar Sverige (var har hon fått det ifrån?) och söker uteslutande utbildningar i New York som är så dyra att hela familjen måste börja prostituera sig för att finansiera det hela. Min fru har just fått rådet att skaffa en bettskena, innan hon tuggar sig förbi tandrötterna ner till käkbenet. Själv mår jag toppen. Har aldrig mått bättre. Äter rosenrot och ginseng med industriell styrka. Det hjälper mot det mesta utom nävarna som låst sig i ett krampaktigt läge och blivit helt vita. Jag tvingas skriva med en blyertspenna i munnen som slinter över tangenterna.
Hur är det själv?

Anders Tempelman