Praise, abuse, job offers and inquiries. This is the place.

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

Messa mig, älska mig.

anders tempelman

Penelope-cruz-1
Helena klagar över att hon får så tråkiga sms. Själv har jag slutat vara offer för mina idéfattiga vänner, utan har tagit saken i egna händer. Jag skriver meddelanden till mig själv med jämna mellanrum. Ibland låtsas jag vara en katalansk älskarinna som föreslår möten på offentliga platser inom 10 minuter för lite kärlek het som chili. Jag springer hoppfullt dit. Efter att ha väntat 25 minuter i regnet skriver jag ett irriterat sms tillbaka. Hon svarar ögonblickligen att hennes lårhöga stövlar med 15 cm stilettklackar gör det omöjligt att gå fortare, men hon är på väg. ”Galen av åtrå” avslutar hon. Jag väntar 45 minuter till och skriver sen ett ursinnigt sms om att hon inte kan behandla mig såhär. Att jag är en människa som förtjänar att bli älskad och respekterad. Hon svarar med vändande meddelande. ”Du tråkar ut mig med ditt tjat, råtta!” Kränkt bortom ord, hasar jag mig ner i tunnelbanan och återvänder till mitt vardagsliv. Som plötsligt framstår som ovanligt lyckat.

Anders Tempelman