KONTAKTA MIG HÄR

 

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

Odlat jättenära.

anders tempelman

Bild
Närodlat är visst ordet just nu. Jag tänkte på det när jag handlade senaste och stannade till inför det ni ser på bilden. Kan det bli mer närodlat än såhär? Jag har aldrig ätit den här delen av fåret tidigare, men slogs av hur lågt kilopriset var. Och fåret är ju ett fritt strövande djur, vilket i högsta grad omfattar den här kroppsdelen. Majestätiskt vajande i den varma sensommarbrisen på en ängssluttning i solnedgången. Musik; något av Petterson-Berger. Men varför hade de stoppat in tre stycken i förpackningen? Det var ett misstag som väckte associationer om att allting inte stod riktigt rätt till. Jag strövade vidare i butiken, mot mer hemtama jaktmarker.

Anders Tempelman