KONTAKTA MIG HÄR

 

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

Skjut mig om ni någonsin ser mig köpa det här.

anders tempelman

Dsc00926

Den dag jag går omkring och bär en cowboyhatt vill jag att du gör slut på mitt lidande. Någonting allvarligt måste ha drabbat mig och jag skulle uppskatta om du kunde använda din vapenlicens eller fyrhjulsdrivna bil för att sätta punkt för det. Samma sak gäller om du ser mig bläddra intresserat i TaxFree-foldern på SAS. Då är allt hopp ute. När jag på allvar känner mig lockad av hopplösa solglasögon av ”Pilot-typ”, etuier i skinn för nagelsax och pincett, salt- och pepparkvarn från Georg Jensen, kylskåpskaraff med lock och täckande dräkt, nyckelhängare från Lacoste, kalsonger med ordet ”Cockpit” tryckt på sidan och en underbar morgonrock från Pelle Vävare – då har jag förverkat min rätt att leva.

Anders Tempelman