Praise, abuse, job offers and inquiries. This is the place.

44 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

Welcome to the world of the writer Anders Tempelman

Anders Tempelmans blogg

En nedstigning i helvetet.

anders tempelman

Min äldsta dotter ska börja övningsköra och numera krävs en kurs hos en bilskola för att få börja köra över huvud taget. Jag, min fru och dotter sitter inklämda med 13 andra i ett fult klassrum i Mörby Centrum. Mellan18.00-21.30!!
Sladdriga, ointressanta OH-bilder passerar framför våra ögon ackompanjerade av en pladdrande tant. ”För att det ska få kallas för trafik krävs tre saker. Vet ni vad det är? Någon? Är det inte någon som vet?” Alla vet, men ingen orkar säga det, så tanten fortsätter. ”En väg, ett fordon och en människa – då är det trafik.” Jag vill fly, eller slåss, men det känns som om jag har tandläkarbedövning i hela kroppen. 3,5 timmar senare vacklar vi ut ur rummet där alla syremolekyler konsumerats av en enda person. Min dotter säger det vi alla tre tänker. ”Fy fan, det här var det värsta jag varit med om. Nu vill man inte ens ta körkort.”

Anders Tempelman