Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Se mig som en skogsbrand till salu.

anders tempelman

Se mig som en skogsbrand till salu

Jag överväger att starta ett företag som ska hjälpa till att underminera konkurrenter så effektivt som möjligt. Det har helt enkelt blivit för jobbigt för näringslivet att produktutveckla och förbättra sig, så de kan anlita mig istället. Jag pratar om R.O.D (return on damage) och ser mig själv som en skogsbrand till salu. En person som skapar skandaler som konkurrenterna tvingas bemöta och förneka så ivrigt att det till slut är det enda folk minns.

Man sprider t ex ut att Fritidsresors Bamse har förgripit sig på barn i över 12 år. Över en natt får plötsligt Bamseklubben och ”Dagarna du minns” en fasansfull klang. Inte ens Lottie Knutsson kommer att kunna ta sig ur den härvan. Personer med liknande psykologisk profil som Johan af Donner placeras medvetet i konkurrerande hjälporganisationer, vi planterar in bandmask i ett parti med Coca Cola flaskor, sprider rykten om politiker på porrklubbar och att man kan få Creutzfeldt Jakobs sjukdom av Kalles kaviar.

Har ni hört att att sätena till Friends Arena sytts av människor som har ebola förresten?

Jag fäller regeringar, dödar bolag och åsamkar permanenta tapp i marknadsandelar. Och i askan efter min framfart, växer det igen. Det blommar till och med.

Men sen kommer jag tyvärr på att den här typen av företag redan existerar.