Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Född på fel plats.

anders tempelman

Fat_joe11

Jag åkte förbi dem i lördags. Två pojkar i 14-års åldern med varsin skateboard, slitna jeans hängande i knävecken, väl synliga kalsonger, tröjor med grafittiliknande tryck och vintermössor neddragna så långt ned att de täckte ögonbrynen. De tittade irriterat på mig eftersom jag körde bil på deras strip. Foten på skateboarden, handen på höften och en gangsta-uppsyn som drömde om att komma från Bronx. Men de gör de inte. De bor i Danderyd och står på en trottoarkant i granit bredvid ett av landets dyraste bostadsområden. En av dem hade en rulltårta i handen. Den andra hade har en PET med Trocadero. Jag tror att jag kände igen ena killen. Senaste jag såg honom var med en välfylld blöja på förskolan Myran.

Anders Tempelman