Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Vardagshjälte.

anders tempelman

Bild
Under en promenad på Blasieholmen igår passerade jag den här bänken. Notera användandet av gaffatejp, den rivna kartongbiten och naiva skrivstilen med blyerts. Bristen på språklig förmåga är också påtaglig - korthugget, på gränsen till fientligt. Helt klart ett verk av en fullblodspsykopat, tänkte jag och surfade fram namn och adress tillhörande numret. Sen ringde jag Polisen och mumlade med skånsk brytning att jag kände till ett jätteparti med nervgas som en terroristcell hade i förvaring på en adress i Stockholm. Nöjt knögglade jag ihop pappbiten, slog mig ner och knäppte upp skjortan till naveln i vårsolen.

Minuter efteråt skuggades jag av en gammal tant som undrade om jag möjligen sett hennes bilnyckel. Jag kisade mot henne och svarade att det hade jag inte, men däremot en hel del tussilago. Det kändes som om jag gjorde en god gärning den dagen.