Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

En strid i hemmiljö.

anders tempelman

Bodylicelouse

Det är en lusepidemi på gång. En kollega fick sanera sig själv och hela familjen flera gånger i helgen. Krypen har visst utvecklat någon sorts resistens mot traditionella behandlingar. Så jag var lite beredd när det häromdagen drabbade min familj. När mina döttrar fick en våldsam klåda och det liksom rörde sig i håret, parkerade jag dem på tomten och hällde bensin över deras huvuden. Sen laddade jag min luftpistol. "Stå still" skrek jag från min utomhusfåtölj med en björnfäll över benen och sköt bort lössen, stora som guldhamstrar från deras huvuden. Min fru smörjde jag in hårbotten på med surströmingsspad (egen idé, kanske kan patenteras på sikt?) och mig själv behandlade jag i förebyggande syfte genom att gå omkring med en skulpterad hjälm av kolsyre-is hela dagen. De ska få se vem de djävlas med.

Anders Tempelman