Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Jag och Kurt Vonnegut.

anders tempelman

En riktigt kär vän har dött. Vår relation sträcker sig långt tillbaka i tiden och han var en av de författare som präglat mig mest. Min vana trogen läser jag allt av författare som jag verkligen gillar. I Kurts fall blir det rätt många böcker, varav en del är helt oförglömliga. Jag minns att i en av hans senaste böcker, så sa han farväl till sina läsare och sa att det här skulle bli hans absolut sista bok. Det blev en till efter det, vilket är så typiskt honom. Kurt blev 84 år och rökte två paket Pall Mall utan filter varje dag. Länge trodde jag att vi fyllde år på samma dag, vilket ingav mig en känsla av samhörighet och betydelse. Rätt nyligen fick jag klart för mig att jag tagit miste på en dag, vilket snabbt fick mig att återgå till mitt gamla vanliga hopplösa jag.

Anders Tempelman