Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Snor i fickan

anders tempelman

På vägen hem på tunnelbanan sätter sig en gigantisk farbror mitt emot mig. (Vi är jämnstora och våra knän slår ihop.) Jag sitter och avslutar "Förvandlingen" av Franz Kafka när gubben plötsligt tar upp en näsduk med sina gigantiska, knotiga händer. "Han ska väl inte göra det jag tror" hinner jag precis tänka när gubben tömmer samtliga snoriga håligheter i en näsduk av tyg. Det liksom plaskar i näven på honom och sen granskar han resultatet lite halvnöjt. Därefter knögglar gubben ihop kompotten och stoppar den, just det, I FICKAN. Han har ett levande mikrokosmos av bakterier i sin byxljumma ficka. Jag hann fånga lite av processen på bild innan jag äcklad återgick till Kafka, som plötsligt framstod som mycket hälsosammare.

Anders Tempelman