Get in touch

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

män i bar överkropp

anders tempelman

Jag vet att det är varmt. Ovanligt varmt för att vara i Sverige, men ändå. Vad är det som driver medelålders män att gå runt i bar överkropp? Gärna inne på varuhus eller i shoppingcentrum. Är det fåfänga, obetänksamhet eller bara enormt dåligt omdöme? För mig spelar det ingen roll om de har en vacker kropp eller inte, jag mår lika illa varje gång i alla fall. Saken blev inte bättre när en god vän refererade till en artikel där det slogs fast att en av de värsta bakteriespridarna i sommarvärmen, var grillande män i bar överkropp. Inte råttor, inte duvor, utan svettiga, bakteriestinna, håriga män med grillverktyg i händerna. Imorgon åker jag till Italien där män har en annan egenhet för sig, att klia sig i skrevet. Jag lovar att granska fenomenet grundligt och återkomma med en rapport. Kanske ska jag pröva att anamma lite av den italienska mannens ovanor, bara för att se hur det känns.

Anders